Hermina Labor

Hermina út 7.

Hermina út 7.

Aktuális heti rendelési idők:

Általános rendelési idők:
Laboratórium felnőtt

Örs vezér tere 23.

Örs vezér tere 23.

Aktuális heti rendelési idők:

Hétfő: 07:00 - 09:30

Hétfő: 12:00 - 14:00

Kedd: 07:00 - 09:30

Kedd: 12:00 - 14:00

Szerda: 07:00 - 09:30

Szerda: 12:00 - 14:00

Csütörtök: 07:00 - 09:30

Csütörtök: 12:00 - 14:00

Péntek: 07:00 - 09:30

Péntek: 12:00 - 14:00

Általános rendelési idők:

Hétfő: 07:00 - 09:30

Hétfő: 12:00 - 14:00

Kedd: 07:00 - 09:30

Kedd: 12:00 - 14:00

Szerda: 07:00 - 09:30

Szerda: 12:00 - 14:00

Csütörtök: 07:00 - 09:30

Csütörtök: 12:00 - 14:00

Péntek: 07:00 - 09:30

Péntek: 12:00 - 14:00


A laborvizsgálat beutalóval vehető igénybe! 

Vércukorterheléshez előzetes egyeztetés szükséges közvetlenül a labor telefonszámán:469-4669

Leletkiadás 12-14 óra között.

A rendelésről

Tisztelt Pácienseink!
A FELNŐTT lakosság számára Laboratóriumunk kizárólag előjegyzés alapján dolgozik az Örs vezér tere 23. szám alatti telephelyünkön
munkanapokon 7:00 -9:30 között. 
A Hermina úton nincs vérvételi lehetőség.
Az előjegyzést online, telefonon (+36 1 469 4698) és személyesen a betegirányításon lehet kezdeményezni! A laboratórium közvetlenül nem tud előjegyzési időpontot adni, illetve módosítani.

NEM SZÜKSÉGES ELŐJEGYZÉS az alábbi esetekben:

 • várandósok kötelező laborvizsgálataira (kivéve terheléses vércukor vizsgálat, ld. lenti menüpontban)
 • véralvadás gátló kezelés beállításához szükséges Prothrombin / INR meghatározásra (NEM rutin kontroll céljára – ez utóbbi előjegyzés köteles!)
 • Sürgős szükség esetén "Sürgős" jelzéssel és megfelelő indokkal ellátott betutalóval kért vizsgálat

továbbá amennyiben vérvételre nincs szükség egyéb vizsgálatok miatt:

 • tenyésztési anyagok leadása
 • hüvelykenet leadása
 • vizelet minta leadása (csak t. vizelet vizsgálatra)
 • vizelet minta leadása terhességi teszt elvégzése céljából
 • széklet minták leadása széklet vér kimutatására

A minta leadásánál esetleg kismértékű várakozás várható, mert az ugyanabban az idősávban érkezett 1-18 beteg ellátása előnyt élvez.

Vércukorterheléshez előzetes egyeztetés szükséges a laboratóriummal, melyet közvetlenül a laboratóriumtól kell kérni munkanapon 12:00 – 14:00 óra között a +36 1 469 4669 telefonszámon, vagy személyesen a laboratóriumban. A vizsgálatot kizárólag az Örs vezér téri laboratóriumban végezzük! Részletes tájékoztató olvasható a "Tájékoztató a vércukorterhelés vizsgálatról" menüpontban.

A GYEREK Laboratórium munkarendje VÁLTOZATLAN, előjegyzés nem szükséges, beutaló igen! Tisztelettel kérjük, hogy MINDEN 18 ÉV ALATTI páciens (kiskorú várandósok is) a Gyerek laboratóriumba jelentkezzen vérvételre (Örs vezér tere 23. földszint 5/b).

Az online előjegyzés előzetes regisztrációhoz kötött.

Tájékoztatjuk Tisztelt Beteginket, hogy telefonon és interneten előjegyzést kizárólag azon betegeinknek tudunk biztosítani, akiknek a személyes adatai szerepelnek az Intézet adatbázisában. Az új betegek adatainak felvétele érdekében csak személyesen van mód bejelentkezni, illetve időpontot kérni. A szakrendelések a területi illetőségű betegeket látják el.

 • regisztráljon honlapunkon (jobb oldalt felül: „belépés” menü, majd bal oldalon alul „regisztráció” gomb.
 • töltse ki e-mail címét, nevét, jelszavát kérő mezőt
 • saját, megadott e-mail levelesládájában olvassa el a kapott visszaigazoló e-mail-t, kattintson a folytatáshoz a levélben megadott hivatkozásra, mely oldalunkra vezeti
 • adja meg TAJ számát és születési dátumát, melyet – amennyiben helyesen adott meg – visszaigazolunk a képernyőn megjelenő üzenettel. Ezzel regisztrációja elkészült, az előjegyzést megkezdheti

Már beregisztrált, ellenőrzött és visszaigazolt pácienseink előjegyzés kérése:

 • válassza ki a jobbalsó sarokban felemelkedő „ELŐJEGYZÉS” gombot, kattintson rá
 • válassza ki a kívánt szakrendelést, kattintson rá – ekkor megjelenik az előjegyzési naptár
 • válassza ki a napot kattintson rá
 • válassza ki az időpontot, kattintson rá.
 • ellenőrizze előjegyzését az Ön neve alatt legördíthető a menüpontban
 • az időpont törlése az Ön előjegyzett időpontja melletti „törlés” gombbal lehetséges
 • amennyiben időpontot szeretne változtatni, az előjegyzett időpontot először törölnie kell, csak ezután tud új időpontot tud a fenti műveletsorral kérni.

Előjegyzést kérhet a Labor szakrendelések időpontjainak oldaláról is, szakrendelés jobb oldali információs mezőjében megjelenő „előjegyzés” gombra kattintva.

A laboratóriumi vizsgálatok kizárólag érvényes beutalóval vehetők igénybe, az érvényesség ideje a kiállítási dátumtól számított 90 naptári nap. Ezért kérjük kedves betegeinket, hogy ezt a jelentkezés előtt ellenőrizzék a beutalón.  

A beküldő orvos által kitöltött beutalón a NEAK a következő kötelező adatokat követeli meg: a beteg neve, születési helye, ideje (év - hónap - nap), anyja neve, irányítószáma, lakcíme, TAJ száma, orvosi pecsétszám, orvosi aláírás, beküldő 9 számjegyű kódja, naplósorszám, BNO kód, kért vizsgálatok, a beutaló kiállításának dátuma.

Vizsgálatra való jelentkezéskor, a hatályos rendeletek értelmében, kérjük bemutatni a TAJ kártyát, lakcímkártyát és személyigazolványt!

Érvénytelen TAJ kártya, vagy nem szabályosan kitöltött beutaló esetén a vizsgálatokat csak térítési szabályzatunkban szereplő, helyszínen fizetett díj ellenében végezhetjük el!

Vizsgálati kérést kizárólag az alábbi esetekben tudunk elfogadni és teljesíteni:

 1. XIV. kerületi bejelentett állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező, biztosított páciensek;
 2. XIV. kerületi háziorvosi beutalóval rendelkező, biztosított páciensek;
 3. 18 év alatti gyermekek esetében a VII, X, XIV, XVI és XVII kerületi lakosok, és/vagy ezen kerületekből érkező gyermek háziorvosi beutalóval,
 4. várandósok esetében (a fenti feltételeknek megfelelően) a kötelező vizsgálatokat a „Várandósgondozási könyv” szerint elfogadjuk (elegendő bemutatni a hiánytalanul kitöltött könyvet).

Vérvételi idő (éhgyomorra!) és egyéb mintaátvétel:

A laboratóriumi vizsgálatra való felvétel (és egyéb minták átvétele) sorszámmal történik, melynek vételezése a következőképpen történik:

   A felnőtt laboratóriumi vizsgálatra való felvétel (és egyéb minták átvétele) a földszinten található ÖNKISZOLGÁLÓ automata betegirányító rendszeren történő bejelentkezéssel kezdődik. Ennek részletes, szemléltető leírása a „Bejelentkezés” című mellékletben érhető el.
   A kiadott jeggyel lehet helyet foglalni az I. emeleten a laboratórium adatrögzítési ablak feletti behívó kijelző közelében. A kijelzőn meg fog jelenni a jegyen található szám, valamint annak az ablaknak a száma, ahol a kollégák várják az adatrögzítéshez.
   A jogosultság ellenőrzés, és a vizsgálatok rögzítése után a kiadásra kerül a labor vonalkódos tikett, e szerint történik a vérvétel és ezzel lehet szükség esetén átvenni leleteket.
   A gyermek laboratóriumi vizsgálatokhoz NEM kell előjegyzés, így NEM kell bejelentkezni az automatán. A vérvétel a gyerek ambulancián történik a földszinten.

 • Tenyésztési vizsgálatra pénteken csak 7:00 - 7:30 óra között tudunk mintát fogadni, ezért javasoljuk, hogy ezeket a mintákat hétfőtől-csütörtökig szíveskedjenek leadni a laborunkba a rendelési időn belül.

csak 12:00 – 14:00 között vehetők át az Örs vezér téri laborban az előző napi és a régebbi leletek.

Ügyfélkapu hozzáféréssel rendelkező kedves Betegeink a beteg életút menüben meg tuják nézni elkészült laborleletüket az ÁEEK EESZT rendszerében

                                            

 A ZESZ integrált laborban végzett vizsgálatok: vérkép, teljes vérkép, alap hemosztázis vizsgálatok, klinikai kémiai és kiegészítő immunkémiai vizsgálatok, HgbA1c meghatározása HPLC készülékkel, teljes vizet vizsgálat, széklet vér kimutatása.

A külső partner laborjaiba küldött vizsgálatok külön beutalóval vehetők igénybe, a fentiekben részletezett biztosított lakosok számára:

1. Synlab (immunkémiai vizsgálatok, endokrinológia, autoimmun, szerológia, allergia, egyéb speciális vizsgálatok és vércsoport meghatározás) – ezekhez a vizsgálatokhoz a megfelelő Synlab vizsgálatkérő formanyomtatványt kell mellékelnie a vizsgálatkérő orvosnak (kivétel a várandósok vércsoport vizsgálata, amelyhez elegendő a hiánytalanul kitöltött „Várandósgondozási könyv” bemutatása);

2. Nemzeti Népegészségügyi Központba (volt OKI) a kötelező terhesgondozási szűrővizsgálatokat küldjük (HBsAg és Treponema pallidum) - külön formanyomtatvány kitöltése szükséges a beküldő orvos által;

3. Bethesda Gyermekkórház (gyerek bakteriológiai tenyésztési vizsgálatok).
4. Uzsoki utcai Kórház (felnőtt mikrobiológiai vizsgálatok)

A külső partneri laborokba küldött vizsgálatokról és feltételeiről kérjük, hogy tájékozódjon kezelő orvosánál.

A ZESZ integrált laborban végzett vizsgálatok másnapra elkészülnek.

Vércsoport vizsgálat átfutási ideje: 3-4 munkanap.

B12 vitamin, folsav vizsgálatok átfutási ideje: 3 munkanap.

NNK-ba (volt OKI) küldött vizsgálatok átfutási ideje: 4-6 hét.

Egyéb, partneri laborba küldött vizsgálat átfutási ideje: 2-4 hét.

A hatályos rendelkezések értelmében vizsgálati eredményt csak személyesen lehet átvenni, a laboratórium által kiadott, vonalkóddal ellátott sorszámmal és a TAJ kártya bemutatásával.

Vércsoport és HbsAg eredményt kizárólag személyesen lehet átvenni, aláírás ellenében és a TAJ kártya bemutatása mellett!

 

Vércukorterheléshez előzetes egyeztetés szükséges a laboratóriummal, melyet közvetlenül az Örs vezér téri laboratórium végez minden munkanapon 12:00 – 14:00 óra között a +36 1 469 4669 telefonszámon, vagy személyesen a laboratóriumban.

7,00 mmoL/L vagy magasabb éhgyomri vércukor érték esetén a terhelést nem végezzük el!

Felkészülés a vizsgálatra, hozza magával:

- a hiánytalanul kitöltött orvosi beutalót, TAJ kártyáját, személyigazolványát és lakcímkártyáját;

- a terheléshez szükséges 75 g glükózt (orvosi vényre kiváltható) – ne oldja fel!

- egy citromot, vagy annak a kifacsart levét.

A vizsgálatra szíveskedjen megjelenni éhgyomorra, reggel 7:00 órakor!

 

Feltétlenül szükséges a földszinten található ÖNKISZOLGÁLÓ automata betegirányító rendszeren történő bejelentkezés. Ennek hiányában a kijelzőn nem tud megjeleni behívó azonosító.

A vizsgálat alatt (a vérvételek között) vizet ihat, de étkezni és fizikai tevékenységet végezni nem szabad!

Amíg tart a vizsgálat, kérjük, hogy NE HAGYJA EL A RENDELŐINTÉZETET!

A vizsgálat menete:

- az első (éhgyomri) vérvételt követően, amennyiben az éhgyomri vércukor értéke megengedi, a vízben feloldott citromos glükóz oldatot lassan meg kell inni;

- a laboratórium munkatársa tájékoztatni fogja Önt a további vérvételek menetéről.

A vizsgálat várható időtartama kb. 2,5 – 3 óra.

Amennyiben a vizsgálat bármely fázisa alatt rosszul érzi magát, feltétlenül értesítse a laboratórium dolgozóit!

Amennyiben betegsége vagy gyógyszeres kezelése miatt az alábbiak betartása korlátozottan lehetséges, kérje ki a kezelőorvosa tanácsát!

VÉRVÉTEL ELŐTT közölje a vérvevő asszisztenssel, ha rosszul szokta viselni a beavatkozást, ha allergiás a fertőtlenítőszerre, vagy ha tudomása van olyan jelenségről (pl. vérlemezke aggregáció, pseudothrombocytopaenia stb.) ami a vérkép vizsgálat azonnali elvégzését igényli!

A vérvizsgálatok túlnyomó része éhgyomorra vett vérmintából készülnek, ezért a vérvételt megelőző kb. 12 órában ételt már ne fogyasszon. A tartós éhezés is kerülendő!

A vérvizsgálat előtti napon kerülni kell a magas zsír és fehérje tartalmú ételeket.

Amennyiben szérum húgysav meghatározásra is készül, a vérvétel előtt legalább 3 napig kerülje a következő ételek fogyasztását: hüvelyesek, csonthéjasok, belsőségek, sok hús (hal és kevés hús fogyasztható).

A vérvétel előtti reggelen 2-3 dl cukor és zsírmentes folyadékot kell inni. Ne fogyasszanak tejet, kávét, üdítőitalt, gyümölcslevet, energia italt, valamint alkohol tartalmú italt.

Vérvétel előtt legalább 2-3 nappal kerülje az erős fizikai munkát és edzést, valamint a dohányzást!

A rendszeresen szedett gyógyszerekre vonatkozóan vérvétel előtt kérje kezelőorvosa tanácsát.

Ha speciális vérvizsgálatra van szükség, kérdezze kezelőorvosát a vérvételre való előkészületet illetően!

A pontos és valós eredmények érdekében tartsa be a kezelőorvos utasításait!

Minden esetben tiszta, alaposan kimosott (fertőtlenítőszer mentes!), száraz, jól zárható edénybe kell felfogni és szállítani a vizeletet.

A steril edény csak mikrobiológiai tenyésztésre szánt mintákhoz kötelező – kérje a beutaló orvosától.

Menstruáció alatt nem szabad vizeletmintát vételezni!

Kémiai vizsgálathoz, üledék- és mikrobiológiai vizsgálathoz a reggeli első vizeletből kell mintát venni. A mintavétel megfelelő menete:

 • a vizsgálat hajnalán, a mintavétel előtt 5-6 órával már ne ürítsen vizeletet;
 • közvetlenül a mintavétel előtt alaposan mosson kezet, a húgycsőnyílás környékét alaposan tisztítsa meg szappanos mosással (kerülje a fertőtlenítő hatású szappanok használatát!), bőségesen öblítse le, majd tiszta kendővel törölje szárazra;
 • a vizeletsugár elejét és végét el kell engedni a WC-be, mintát a középső harmadból kell venni (kb. 1 decilitert);
 • figyeljen arra, hogy a kezével ne érintse az edény belső felületét!

Vizeletgyűjtéshez

 • A vizeletgyűjtés napján legfeljebb 1 – 1,5 liter folyadékot igyon. A gyűjtés alatt ne fogyasszon alkoholt, cukrozott italokat, energia italt, kávét.
 • A gyűjtés időtartama a vizsgálattól függ, mértékét a kezelőorvos határozza meg. A legtöbb vizsgálathoz általában 24 órán át kell gyűjteni a vizeletet.
 • A beutalóra mindig írják rá a gyűjtött vizelet teljes mennyiségét (literre és deciliterre kerekítve), valamint a gyűjtési idő tartamát (24 óra, 12 óra stb.).
 • A gyűjtést egy tiszta, megfelelő méretű edénybe (befőttesüveg, műanyag palack tölcsérrel) kell végezni. Az edény külső felületére filccel írjanak jelöléseket deciliterenként (a beosztást konyhai mérőedénnyel mért vízzel előzetesen meg kell csinálni) legalább 2 literig (néha annál is többre lehet szükség!). Ha elkészült a jelölés, öntse ki a vizet és hagyja kiszáradni az edényt.
 • A gyűjtés teljes ideje alatt a mintát tartalmazó edényt hűtőszekrényben (2-8°C fokon) kell tárolni.

Gyakorlati kivitelezés:

 • a gyűjtés napján a reggeli első vizeletet engedje el (nincs rá szükség) és rögzítse írásban az időpontot (óra, perc);
 • ezt követően az előírt idő alatt (24 óra, 12 óra stb.) a fentiekben leírt edényben gyűjtse vizeletét minden egyes vizeléskor (figyelem: éjszaka is, valamint székelés alatt is, ha úgy adódik);
 • az időszak végén ismét vizeljen és ezt a frakciót is öntse a gyűjtőedénybe!
 • az edény oldaláról olvassa le a végső mennyiséget, írja le és vigye magával a papírt a laborba;
 • a teljes gyűjtött vizeletet jól keverje össze, majd 1-2 dl mennyiséget öntsön át egy tiszta, alaposan kimosott (fertőtlenítőszer mentes!), száraz, jól zárható edénybe – ezt a mintát kell majd leadni a laboratóriumba (nem a teljes mennyiséget!);

ne feledje bediktálni a gyűjtött vizelet teljes mennyiségét!

Mivel a vizsgálathoz használt teszt kizárólag az emberi vérre érzékeny, nincs étkezési megszorítás.

A mintát üres (mindenféle oldat-, folyadék- vagy adalékmentes) széklettartályba kell tenni (gyógyszertárban kapható).

3 egymást követő székletből vegyenek mintát külön-külön tartályba, melyeket a mintának megfelelő számmal jelöljenek (I, II, és III).

Kerüljék el az alábbiakat:

 • a széklet minták hígulását vizelettel, vagy vízzel (WC kagylóból);
 • menstruáció alatti mintavételt, valamint 3 nappal előtte és utána;
 • a mintavételt székrekedés, aranyér okozta vérzés esetén;
 • a mintavételt végbélen át alkalmazott gyógyszeres kezelés esetén (némelyik téves pozitív eredményhez vezethet!).

Nőgyógyászati rendelésen számíthatnak hüvelykenet levételére mikroszkópos vizsgálatra, ezért előtte kerüljék:

 • intim zuhany, irrigálás alkalmazását;
 • hüvelykrém vagy hüvelykúp használatát.

Menstruáció alatt, valamint kb. 2-3 nappal előtte és utána nem lehet megfelelő minőségű hüvelykenetet készíteni!

A laboratórium munkatársai telefonon nem adhatnak felvilágosítást a vizsgálati eredményekről, csak arról, hogy elkészült-e a vizsgálat vagy sem.

Laboratórium vezető: Kozma Zoltán

Szakorvos: dr. Tóth Balázs

Vezető asszisztens: Harcsa Krisztina

Laboratórium gyermek

Örs vezér tere 23.

Örs vezér tere 23.

Aktuális heti rendelési idők:

Hétfő: 07:00 - 10:00

Hétfő: 12:00 - 14:00

Kedd: 07:00 - 10:00

Kedd: 12:00 - 14:00

Szerda: 07:00 - 10:00

Szerda: 12:00 - 14:00

Csütörtök: 07:00 - 10:00

Csütörtök: 12:00 - 14:00

Péntek: 07:00 - 10:00

Péntek: 12:00 - 14:00

Általános rendelési idők:

Hétfő: 07:00 - 10:00

Hétfő: 12:00 - 14:00

Kedd: 07:00 - 10:00

Kedd: 12:00 - 14:00

Szerda: 07:00 - 10:00

Szerda: 12:00 - 14:00

Csütörtök: 07:00 - 10:00

Csütörtök: 12:00 - 14:00

Péntek: 07:00 - 10:00

Péntek: 12:00 - 14:00


A laborvizsgálat beutalóval vehető igénybe! Leletkiadás a Központi Laboratóriumban. (1.em./101.)

A rendelésről

A laboratóriumi vizsgálatok kizárólag érvényes beutalóval vehetők igénybe, az érvényesség ideje a kiállítási dátumtól számított 90 naptári nap.

A beküldő orvos által kitöltött beutalón a NEAK a következő kötelező adatokat követeli meg: a beteg neve, születési helye, ideje (év - hónap - nap), anyja neve, irányítószáma, lakcíme, TAJ száma, orvosi pecsétszám, orvosi aláírás, beküldő 9 számjegyű kódja, naplósorszám, BNO kód, kért vizsgálatok, a beutaló kiállításának dátuma.

Vizsgálatra való jelentkezéskor, a hatályos rendeletek értelmében, kérjük bemutatni a TAJ kártyát, lakcímkártyát és személyigazolványt!

Érvénytelen TAJ kártya, vagy nem szabályosan kitöltött beutaló esetén a vizsgálatokat csak térítési szabályzatunkban szereplő, helyszínen fizetett díj ellenében végezhetjük el

Vizsgálati kérést kizárólag az alábbi esetekben tudunk elfogadni és teljesíteni:

 1. VII, X, XIV, XVI és XVII kerületi lakosok,
 2. és/vagy ezen kerületekből érkező gyermek háziorvosi beutalóval rendelkezők
 3. és/vagy ZESZ gyermek szakrendelői beutalóval rendelkezők

A laboratóriumi vizsgálatra való felvétel (és egyéb minták átvétele) sorszámmal történik!

 • Gyermek laboratóriumban minden hivatalos munkanapon 7:00 – 10:00 óra között - sorszámozás a felvételi ablakban
 • Tenyésztési vizsgálatra pénteken csak 7:00 - 7:30 óra között tudunk mintát fogadni, ezért javasoljuk, hogy ezeket a mintákat hétfőtől-csütörtökig szíveskedjenek leadni a laborunkba a rendelési időn belül.

12:00 – 14:00 között az Örs vezér téri laborban előző napi és régebbi leletek kiadása

Ügyfélkapu hozzáféréssel rendelkező kedves Betegeink a beteg életút menüben meg tuják nézni elkészült laborleletüket az ÁEEK EESZT rendszerében

teljes vérkép, alap hemosztázis vizsgálatok, klinikai kémiai és kiegészítő immunkémiai vizsgálatok, HgbA1c meghatározása HPLC készülékkel, teljes vizet vizsgálat, széklet vér kimutatása.

Külön beutalóval vehetők igénybe, a fentiekben részletezett gyermekek, illetve fiatalkorú várandósok számára:

1. Synlab / Centrum-Lab (immunkémiai vizsgálatok, endokrinológia, autoimmun, szerológia, allergia, egyéb speciális vizsgálatok és vércsoport meghatározás) – ezekhez a vizsgálatokhoz a megfelelő Synlab vizsgálatkérő formanyomtatványt kell mellékelnie a vizsgálatkérő orvosnak (kivétel a várandósok vércsoport vizsgálata, amelyhez elegendő a hiánytalanul kitöltött „Várandósgondozási könyv” bemutatása);

2. Nemzeti Népegészségügyi Központba (volt OKI) a kötelező terhesgondozási szűrővizsgálatokat küldjük (HBsAg és Treponema pallidum) - külön formanyomtatvány kitöltése szükséges a beküldő orvos által;

3. Bethesda Gyermekkórház (gyerek bakteriológiai tenyésztési vizsgálatok).

A külső partneri laborokba küldött vizsgálatokról és feltételeiről kérjük, hogy tájékozódjon kezelő orvosánál.

A ZESZ integrált laborban végzett vizsgálatok már a vérvétel napján elkészülnek.

Vércsoport vizsgálat átfutási ideje: 3-4 munkanap.

Hormonok, PSA, B12 vitamin, folsav vizsgálatok átfutási ideje: 3 munkanap.

NNK-ba (volt OKI) küldött vizsgálatok átfutási ideje: 4-6 hét.

Egyéb, partneri laborba küldött vizsgálat átfutási ideje: 2-4 hét.

 

A hatályos rendelkezések értelmében vizsgálati eredményt csak a szülő veheti át, vagy a páciens személyesen (tizenévesek), a laboratórium által kiadott , vonalkóddal ellátott sorszámmal és a TAJ kártya bemutatásával. TAJ kártya és/vagy vonalkód fényképét nem áll módunkban elfogadni!

Vércsoport és HbsAg eredményt kizárólag személyesen lehet átvenni, aláírás ellenében és a TAJ kártya bemutatása mellett!

A laboratórium munkatársai telefonon nem adhatnak felvilágosítást a vizsgálati eredményekről, csak arról, hogy elkészült-e a vizsgálat vagy sem.

Laboratórium vezető: Kozma Zoltán

Szakorvos: dr. Tóth Balázs

Vezető asszisztens: Harcsa Krisztina

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
7 - 8
8 - 9
9 - 10
10 - 11
11 - 12
12 - 13
13 - 14
14 - 15
15 - 16
16 - 17
17 - 18
18 - 19
19 - 20