Zuglói Egészségügyi Szolgálat

Előjegyzéssel kapcsolatos információk

Tisztelt Betegeink!

A Zuglói Egészségügyi Szolgálat fokozatosan előjegyzési rendszert vezetett be a különböző szakrendeléseken. Ezt mind a betegek többsége, mind az ellátó személyzet pozitívan értékeli. A rendszer fokozatos kiterjesztésével az ellátás tervezhetőbbé, az egyes rendeléseken a várakozási idő jóval rövidebbé vált, csökkentve ezzel az Intézmény zsúfoltságát.

Tájékoztatjuk Tisztelt Beteginket, hogy telefonon előjegyzést kizárólag azon betegeinknek tudunk biztosítani, akiknek a személyes adatai szerepelnek az Intézet adatbázisában. Az új betegek adatainak felvétele érdekében csak személyesen van mód bejelentkezni, illetve időpontot kérni.

A.) A szolgáltatásaink (a sürgős esetek kivételével) központi előjegyzéssel vehetők igénybe az alábbi rendeléseken:
 • Valamennyi Gyermek szakrendelés,
 • Angiológiai szakrendelés,
 • Bőrgyógyászati szakrendelés, bőr- és nemibeteg gondozás,
 • Kardiológiai szakrendelés,
 • Nőgyógyászat,
 • Ortopédia,
 • Rheumatológia és oszteoporózis rendelés,
 • Szemészeti szakrendelés.

Fenti szakrendelésekre időpont kizárólag a +36 1 469-4698-as telefonon 08:00-19:00 h között kérhető, illetve személyesen a KÖZPONTI BETEGIRÁNYÍTÓNÁL függetlenül attól, hogy melyik telephelyen szeretné szolgáltatásainkat igénybe venni.

Kérjük, hogy éljenek az időpontkérés lehetőségével. Jelenleg négy párhuzamos vonalon fogadjuk a hívásokat. Tudjuk, hogy különösen a reggeli, kora délelőtti órákban problémás az előjegyzés igénybevétele, a késő délutáni órákban sokkal kevésbé foglaltak a vonalaink. Javasoljuk, hogy ezeket az időpontokat is használják ki.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezeken a szakrendeléseken kizárólag visszarendelés esetén adnak időpontot. Kérjük, hogy időpont egyeztetés céljából ezért ne hívják ezeket a szakrendeléseket.

B.) Az alábbi szakrendeléseken a szakmai specialitásokra tekintettel a szakrendelések maguk végzik az előjegyzést, telefonon vagy személyes megjelenés esetén.

C.) Kizárólag személyes időpont egyeztetés alapján vehető igénybe:
 • Fizioterápia,
 • Gyógytorna,
 • Masszázs

D.) A fentiek között nem szereplő szakrendelésekre időpontot nem kötelező kérni, előjegyzés nélkül is fogadják a betegeket. Egyes speciális vizsgálatokra, kezelésekre az ellátó időpontra rendelheti vissza a beteget.

Belgyógyászat-EKG Fül-orr-gégészet Örs Ideggyógyászat, Általános röntgen vizsgálat Sebészet, Urológia.

Természetesen, nevezett szakrendeléseken előjegyzés nélkül érkező betegeket is fogadjuk, de az időpontra érkezők a betegfogadás sorrendjében előnyt élveznek. A spontán érkező betegek várakozási ideje - kivéve az azonnali ellátásra szoruló eseteket - az előjegyzett betegek számától függően hosszabb lehet.

Végezetül arra kérjük Önöket, hogy a kapcsolattartás érdekében a telefonos elérhetőségüket az előjegyzés során szíveskedjenek megadni.

Együttműködésüket megköszönve, tisztelettel:

Igazgatóság