Tájékoztató

2023.03.14.

Tisztelt Pácienseink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Zuglói Egészségügyi Szolgálat működésében jelentős nehézséget okoz az orvos és szakdolgozó hiány, emiatt számos szolgáltatásunk és szakrendelésünk nem tud teljes körű ellátást nyújtani. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük. Megoldásán folyamatosan dolgozunk, álláshirdetéseink aktívak, a dolgozó kollégák jelentősen csökkentik az elmaradást.

A kövekező részlegeken észlelhető probléma:
- Hermina úti Radiológiai részlegen az orvos kolléga hiánya miatt nem tudunk kontrasztanyagos nyelés röntgen vizsgálatot végezni.
- Teljes Zugló lakosságára két UH vizsgálatot végző orvos teljesít, sajnos ez sem elegendő, az előjegyzések jelentősen megnyúltak.
- Ideggyógyászati szakrendelésünk egy fővel csökkentett létszámmal működik, ennek következtében megnyúlt az előjegyzési idő.
- Gyermekrészlegünkön az Örs vezés téren 3 napon egy műszakban van előjegyzés vonatkozásában korlátozottan elérhető szemészeti rendelés, egy héten egy alkalommal zajlik bőrgyógyászati és ortopédiai szakrendelés öt teljes kerület ellátási kötelezettségével egyetlen szakorvos által.

Kérjük betegeink szíves türelmét és megértését a rajtunk kívül álló okok és munkarerőhány következtében létrejött nehéz helyzet közepette.